Αποστολές και επιστροφές

Αποστολή σας πακέτο

Σε περίπτωση που το προϊόν που παραγγείλατε δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα σας ενημερώσουμε για το πότε θα σας το αποστείλουμε.

Τα πακέτα συνήθως αποστέλλονται εντός 2 ημερών από την παραλαβή της πληρωμής και αποστέλλονται μέσω της Speedex με την παρακολούθηση και προαστιακών χωρίς υπογραφή. Αν προτιμάτε την παράδοση με έξτρα με την απαιτούμενη υπογραφή Speedex, ένα πρόσθετο κόστος θα πρέπει να εφαρμόζονται, έτσι παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας πριν από την επιλογή αυτής της μεθόδου. Όποια αποστολή επιλογή που κάνετε, θα σας παρέχει έναν σύνδεσμο για να παρακολουθείτε το πακέτο σας σε απευθείας σύνδεση.

Επίσης για να μην περιμένετε τον courier στον χώρο σας και περιορίζεστε, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας ιδίοχείρως από το κατάστημα της περιοχής σας. (γράψτε το στις παρατηρήσεις).
Πατήστε εδώ να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της SPEEDEX.

Στέλνοντας αμοιβές περιλαμβάνουν το χειρισμό εξόδων συσκευασίας και αποστολής, καθώς και τα έξοδα αποστολής. Οι Χειρισμός τέλη καθορίζονται, ενώ τα τέλη μεταφοράς, ποικίλλουν ανάλογα με το συνολικό βάρος της αποστολής. Σας συμβουλεύουμε να ομαδοποιήσετε τα στοιχεία σας σε μια διαταγή. Δεν μπορούμε ομάδα δύο ξεχωριστές παραγγελίες ξεχωριστά, και έξοδα αποστολής θα ισχύουν για καθένα από αυτά. Το δέμα σας θα αποσταλεί με δική σας ευθύνη, αλλά έχει ληφθεί ειδική μέριμνα για την προστασία εύθραυστων αντικειμένων.

Κουτιά με ευρείες διαστάσεις και τα στοιχεία σας είναι καλά προστατευμένο.